نخ فیلامنتی BCF/CF

 تاریخچه الیاف پلی پروپیلن:

الیاف پلی پروپیلن در سال 1960 ايتاليا با نام تجاري مراکلون به صورت صنعتي توليد شده وبه بازار عرضه گرديدند . خصوصيات پروپيلن باعث رشد سريع آن در سطح بين المللي گرديد وبعد از مدتي نسبتاً کوتاه ، پلي پروپيلن توانست از نظر مقدار توليد ، چهارمين مقام را بعد از پلي استر ، نايلون وآکريليک کسب نمايد                                                                                    .
عدم امکان رنگررزي الياف پروپيلن به روشهاي متداول براي ديگر الياف ، باعث جلو گيري از رشد بيشتر اين ليف مصنوعي گرديده است. الياف و نخ هاي نواري که دو کاربرد پلي پروپيلن را تشکيل مي دهند نسبتاً به آساني به روش ذوب ريسي تهيه مي گردند و آسان بودن توليد اين نوع الياف و پائين بودن هزينه توليد استقبال بسيار گستردهاي از آن را به همراه داشته است .

روش تولید نخ BCF/CF:

تولید این نخ ها که با استفاده از سیستم ذوب ریسی چیپس پلی پروپیلن انجام می شود  با ذوب شدن این پلیمر در اکسترودر و عبور جریان مواد از رشته سازها، رشته های ایجاد شده تحت کشش گرم در حدود 3 برابر( DR=3 ) قرار گرفته و سپس بر روی بوبین پیچیده خواهد شد. در صورت استفاده از منطقه تکسچرایزینگ که عمدتا از جریان هوای داغ و تغذیه اضافی(Over Feed) استفاده می شود نخ حالت پفکی به خودگرفته که در اصطلاح به آن نخ ” بی سی اف ” (Bulked Continuous Filament (BCF )اطلاق می گردد. در صورت نبود واحد تکسچرایزینگ و تولید نخ پروپیلن بدون حالت پفکی، نخ ” سی اف ” (Continuous Filament (CF تولید خواهد شد.                                                           .
در این ماشین آلات برای ایجاد اتصال بین فیلامنت ها از جت های گره زن نیز استفاده می شود.

جهت خرید این نخ ها بر روی لینک های زیرکلیک نمایید

خرید نخ سی اف

خرید نخ بی سی اف

خرید و فروش انواع

بازار نخ و الیاف ایران

لینک کوتاه

https://iranyarn.ir/c/pyb1

بازار نخ و الیاف ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *